Spontanansök till Oddwork!

Welcome to the Adventure!

När du kliver in hos oss på Oddwork blir du automatisk en del av vår snabbväxande Oddworkfamilj – det kan nog de flesta som har sparkat av sig skorna i det äventyrslystna kontoret på Engelbrektsgatan 28, mitt i hjärtat av Göteborg, intyga. Temat ”Welcome to the Adventure” ger inte bara plats för popcornmaskiner, Skydivea med vår extremsportsatleter i Virtual Reality, surfbrädor och neon, utan även enormt driv, vilja, professionalism och kärlek. Tävlingar, resor, AWs, spontanäventyr och skratt varvas med högt tempo, pepp och kundupplevelser. Kanske är det på grund av detta vi år 2016 blev utsedda till ”Sveriges Härligaste Gäng!” av Great Place to Work? Grym sammanhållning, entusiasm och positiv energi skapar gnistor hela vägen från Köpenhamn (där det härliga säljteamet sitter) till Tokyo (kreatörernas högkvarter). Blir det du som styr upp nästa måndagsfrukost, utmanar Charlie i burpees under vår fredagsträning eller dyker upp ridandes på en kamel till årets julfest? Underbart! Då ser vi framemot att snart höra från dig!

 

 

odd People

"Jag tycker det är så fantastiskt kul att jobba ihop med de magiska personerna här och utveckla Oddwork till nästa nivå!"

Niklas Kekonius, Sales Manager

"Jag är naturligtvis väldigt färgad men att få utveckla Oddwork mot nya horisonter tillsammans med alla våra fantastiska Oddworkers är mitt livs äventyr!"

Charles Sinclair, CEO

”När Oddwork ringer och frågar chans på dig, svara bara –Ja! Det kommer vara det bästa du har gjort.”

Daniella Ravan, Talent Manager

"Redan när jag stötte på Oddwork första gången så kände jag att det var något speciellt som satte sig hos mig, något som retade mig fast på ett gött sätt och som jag ville ha mer av."

Björn Lidberg, Senior Account Manager

"Är tacksam (och stolt!) över att få vara med på denna resa! Att varje dag inspireras, utvecklas, bli bättre och få mer insikt om såväl ämnen, branscher som livet i stort och litet. Jag är precis där jag vill vara!"

Sara Silow, Social Media Manager

"Jag kände direkt att det inte fanns ett annat företag jag ville jobba på förutom Oddwork! Den välkomnande familjära känslan och att det är ett så jäkla häftigt bolag med grymma människor gjorde att jag blev orange direkt."

Evelyn Holmgren, Sales Coach

"Att få driva Oddwork tillsammans med mina allra bästa vänner - DET är LYCKA!"

Jasmin Kamyab, Talent Relationship Manager

"Att få driva det här äventyret framåt med de fantastiska människor som jag delar mina dagar med är en ära som sätter ett leende på mina läppar varje morgon. Vi gör det här tillsammans och vi vet vart vi ska."

Poyan Karimi, Head of Talent Management

"Oddwork visar för mig att höga ambitioner, professionalism och resultatfokus inte är motsatsord till lekfullhet, höga skratt och kärlek till varandra i alla lägen!"

Philip Bendroth, Talent Relationship Manager

"Att jobba på Oddwork är ett dagligt äventyr och jag älskar äventyr!"

Jennifer Eriksson, Talent Manager

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!

odd People

"Jag är en spontan och nyfiken person som gillar när det händer mycket runt omkring mig! På Oddwork är ingen dag den andre lik och det som hände igår är redan historia."

Jacob Borre, Talent Manager

"Kunde inte önskat mig en bättre start på karriären. Vilken energi! Vilken kultur! Vilket gäng!"

Douglas Afzelius, Account Manager

"Det här har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert!"

Joanna Andersson, Account Manager

"Jag vet inte vem som myntade detta citat men det är ju inte mitt egna naturligtvis, måste det vara det? Annars: "Allt stort som skett i världen, skedde först i någon människas fantasi!"

Amy Disley, Talent Coach

"På Oddwork får jag möjligheten att jobba i ett företag med en enorm entreprenörsanda och där alla är lika drivna. Som idéspruta får jag möjligheten att dela med mig mycket av den galenskap som händer i huvudet på mig!"

Max Löfving, Senior Account Manager

"Att vara i framkant av marknaden och arbeta med sådana drivna talanger är otroligt givande. Jag älskar genuint mitt jobb!"

Devin Lincoln, Talent Manager

"Jag är personen som tycker att det är superviktigt med mycket kramar, nära vänner, skrattattacker och färgglada miljöer. Väldigt glad över att jag hittat hem till Oddwork som tycker att det är precis lika viktigt!"

Elwira Garman, Talent Relationship Manager

"Att få hänga med sina bästa vännner och träffa inspirerande människor varje dag, det är lyx!"

Cecilia Eriksson, Talent Manager

" You have to be ODD to be number one. Crazy but serious!"

Nathalie Björkman, Account Manager

"Oddwork gör det möjligt för mig att leva ut min dröm varje dag!"

Oddmannen, Äventyrare

Oddwork – inte revolution, fast jo, revolution…

Oddwork startades i en orange revolution 2012 av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg. På den här tiden fanns det gott om rekryteringsbolag ute på universiteten, men det var något som fattades och det var lätt att känna att talang inte togs tillvara på. Inte på riktigt. Efter att ha lämnat in sitt CV till de stora rekryteringdrakarna kunde man få jobberbjudanden skickade till sig redan dagen efter, men det var sällan den typ av möjligheter man förklarat att man brann för och inte heller den typ av karriärsäventyr man beskrivit att man var passionerad kring.

Oddwork startade för att gå emot detta! Vi ville skapa det rekryteringsbolag som vi själva saknade – det bolag som alltid vill lära känna sina kandidater på riktigt för att veta vad just Du vill och samtidigt ha nära kontakt med alla våra partnerföretag som söker våra talanger. Vi började jobba för att få det så, och fortsätter att göra det varje dag. I fortsatt kamp mot de stora rekryteringdrakarna där ute…

odd People

”It is not the years in your life, but the life in your years that count.”

Khosro Panah, Talent Manager

"Det handlar om att vara så odd som möjligt, att göra ett avtryck på alla du träffar. Om du inte är odd sticker du inte ut, vem vill vara en i mängden?"

Isabel Slettengren, Account Manager

”Det finns inget som är så smittsamt som entusiasm, med undantag för brist på entusiasm.”

Jolanda Toivola, Copywriter

"Oddwork suddar ut gränserna på vad som är möjligt och inte."

Gustav Hagberg, Account Manager

”Odd är något som inte är delbart med två. Oddwork är verkligen ”one of a kind”. Det är bara fantasin som sätter gränserna för det här företaget och det är grymt att få vara en del av det!"

Johan Bäckström, Account Manager

Vill du bli en Oddworker?

Vi söker löpande fler Oddworkers till vår familj som vill vara en del av vår fortsatta tillväxt och utveckling. Är det du? Hos Oddwork är det alltid din personlighet som är det viktigaste. Vi söker dig med extremt driv, ambition och vilja att vara en del av ett äventyr. Stay Odd så ser vi fram emot att lära känna dig!

Annonsen för tjänsten som Account Manager hittar du här!

 

Join the Oddwork family

Söker vi dig och du oss?

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök nu

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Stäng
Stäng

odd Sociala Medier

Någon åker för första gången⛷️ Någon pumpar puder i off-pisten. Någon har varit med från start. Flera har precis börjat! Från de motivationstester som genomförs i Oddwork vet vi att en av de starkaste drivkrafterna för en Oddworker är social gemenskap. De...

Oddwork tror på att vi alla ska göra det vi brinner för i livet!❤️Idag berättar en av våra grundare och Head of Recruitment, poyankarimi, i veckansaffarer om hur man kan kombinera livet som både rekryteringsexpert och skådespelare. Inte minst att det är...

Oddwork får snart sin första bäbis!👼 ✨För oss betyder ”tillväxt” att växa som företag, personligt och professionellt...men ibland också rent fysiskt. Vår fantastiska Sales Coach evelynholmgren blir snart Oddworks första mamma och därför är det såklart ba...

Från och med idag är Oddwork glada över att vara Employer Branding Contributors till amerikanska forbes!😃 I en första publicerad artikel presenterar vår Head of Employer Branding, Charles Sinclair, Oddworks modell på hur man aktiverar och skapar ett leva...