Welcome to the Adventure!

När du kliver in hos oss på Oddwork blir du automatisk en del av vår snabbväxande Oddworkfamilj – det kan nog de flesta som har sparkat av sig skorna i det äventyrslystna huvudkontoret på Engelbrektsgatan 28, mitt i hjärtat av Göteborg, intyga. Temat ”Welcome to the Adventure” ger inte bara plats för popcornmaskiner, skydives med våra extremsportsatleter i virtual reality, surfbrädor och neon – utan även enormt driv, vilja, professionalism och kärlek. Tävlingar, resor, AWs, spontanäventyr och skratt varvas med högt tempo, pepp, talangmöten och kundupplevelser. Kanske är det på grund av detta vi år 2016 hade glädjen att bli utsedda till ”Sveriges Härligaste Gäng” av Great Place to Work, tilldelas tillväxtpriset DI Gasell 2017 eller nomineras till EY Entrepreneur of the Year 2018? Grym sammanhållning, entusiasm och positiv energi skapar gnistor hela vägen från rummet Copenhagen (där Account Management sitter och hanterar alla relationer med Oddworks partners) till rummet Tokyo (Employer Brandingteamets kreativa högkvarter) till rummet Wonderland (där Talent Management hanterar all kontakt med Oddworks talanger över hela Sverige). Blir det du som styr upp nästa måndagsfrukost, utmanar Charlie i burpees under vår fredagsträning eller dyker upp ridandes på en kamel till årets julfest? Underbart! Då ser vi fram emot att snart höra från dig!

odd Fun Things To Know

Vill du bli en Oddworker?

Vi är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår!

Bild till artikeln

Är du Oddworks nya...

Account Manager?

Vinka bye bye till ”business as usual”: nu suktar vi efter dig som vill strössla din poppiga energi över såväl kollegor som kunder inom våra affärsområden Rekrytering och Employer Branding. Nyfiken? Då tycker vi att du ska läsa mer om rollen och äventyren som kantar vår resa.

Läs mer!
Bild till artikeln

Är du Oddworks nya...

Talent Manager?

HeeeeeeeEEJ! Dörren till vårt hem slås upp och äntligen står talangen vars CV hade swag med tonsäker röst i dörröppningen: förväntansfull, nervös och taggad för en timmes gött snack. Är det du som öppnar? Har du dennes näste dröm i bakfickan? Klicka vidare till annonsen och sök dig till det orangea äventyret!

Läs mer!
Bild till artikeln

Är du Oddworks nya...

Talent Relationship Manager?

Är du talangernas riddare i skinande rustning? Platsen som talangscout är öppen och din att fånga. Vill du bli navet i kandidatupplevelsen, från talangnätverk till brandingtänk? Läs mer och häng med på resan!

Läs mer!

odd Family

"Jag tycker det är så fantastiskt kul att jobba ihop med de magiska personerna här och utveckla Oddwork till nästa nivå!"

Niklas Kekonius, Co-Founder & Head of Sales

"Jag är naturligtvis väldigt färgad men att få utveckla Oddwork mot nya horisonter tillsammans med alla våra fantastiska Oddworkers är mitt livs äventyr!"

Charles Sinclair, CEO & Head of Employer Branding

”När Oddwork ringer och frågar chans på dig, svara bara – ja! Det kommer vara det bästa du har gjort.”

Daniella Ravan, Talent Manager

"Redan när jag stötte på Oddwork första gången så kände jag att det var något speciellt som satte sig hos mig, något som retade mig fast på ett gött sätt och som jag ville ha mer av."

Björn Lidberg, Senior Account Manager

"Det är ett privilegium att varje dag inspireras och utvecklas. Jag är precis där jag vill vara!"

Sara Silow, Brand Manager

"Jag kände direkt att det inte fanns ett annat företag jag ville jobba på förutom Oddwork! Den välkomnande familjära känslan och att det är ett så jäkla häftigt bolag med grymma människor gjorde att jag blev orange direkt."

Evelyn Holmgren, Sales Coach

"Det är dröm att äntligen få komma till en plats där likasinnade människor delar samma vision och drömmar men ändå är vi alla så annorlunda. Jag är både stolt och glad över att vara en Oddworker!"

Carolina Elofosson, Account Manager

"Att få driva det här äventyret framåt med de fantastiska människor som jag delar mina dagar med är en ära som sätter ett leende på mina läppar varje morgon. Vi gör det här tillsammans och vi vet vart vi ska."

Poyan Karimi, Co-Founder & Head of Recruitment

"Oddwork visar för mig att höga ambitioner, professionalism och resultatfokus inte är motsatsord till lekfullhet, höga skratt och kärlek till varandra i alla lägen!"

Philip Bendroth, Talent Manager

"Det är fantastiskt att jobba med inspirerande och kreativa människor. Oavsett om det är en solig fredag eller regnig måndag går jag hem med ett leende på läpparna!"

Clara Wadell, Account Relationship Manager

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi tror på att matcha personlighet med företagskultur och vet att det är när rätt talang och rätt företag får möjlighet att träffas som magi uppstår!

odd Family

"Jag är en spontan och nyfiken person som gillar när det händer mycket runt omkring mig! På Oddwork är ingen dag den andra lik och det som hände igår är redan historia."

Jacob Borre, Digital Specialist

"Kunde inte önskat mig en bättre start på karriären. Vilken energi! Vilken kultur! Vilket gäng!"

Douglas Afzelius, Account Manager

"Det här har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert!"

Joanna Bratz, Senior Account Manager

"Jag vet inte vem som myntade detta citat men det är ju inte mitt egna naturligtvis, måste det vara det? Annars: "Allt stort som skett i världen, skedde först i någon människas fantasi!"

Amy Disley, Team Lead Recruitment

”Odd är paradigmet som både branschen och alla talanger längtat efter. För mig var det såväl en ynnest som en självklarhet att hoppa på resan.”

Jacob Lingefjärd, Copywriter

"Oddwork har, likt Aladdin, visat en helt ny värld och vi ska göra en upptäcktsfärd vi två!”

Jesper Steenberg, Talent Relationship Manager

"Jag är personen som tycker att det är superviktigt med mycket kramar, nära vänner, skrattattacker och färgglada miljöer. Väldigt glad över att jag hittat hem till Oddwork som tycker att det är precis lika viktigt!"

Elwira Garman, Talent Manager

"Att få hänga med sina bästa vännner och träffa inspirerande människor varje dag, det är lyx!"

Cecilia Eriksson, HR Operations

"You have to be ODD to be number one. Crazy but serious!"

Nathalie Björkman, Account Manager

”Följ dina drömmar så går du aldrig vilse!”

Angelica Rossi, Regional Manager (Stockholm)

Oddwork – inte revolution, fast jo, revolution…

Oddwork startade som en orange revolution år 2012 av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg. På den här tiden fanns det gott om rekryteringsbolag ute på universiteten, men det var något som fattades och det var lätt att känna att talang inte togs tillvara på. Inte på riktigt. Efter att ha lämnat in sitt CV till de stora rekryteringsdrakarna kunde man få jobberbjudanden skickade till sig redan dagen efter, men det var sällan den typ av möjligheter man förklarat att man brann för och inte heller den typ av karriäräventyr man beskrivit att man var passionerad kring.

Oddwork startade för att gå emot detta. Vi ville skapa det rekryteringsbolag som vi själva saknade – ett rekryteringsbolag som alltid vill lära känna dina drömmar och ambitioner på riktigt för att veta vad just du vill och samtidigt ha nära kontakt med alla våra partnerföretag som söker just din talang. Ett bolag som matchar personlighet med företagskultur. Vi började jobba för att få det så, och fortsätter att göra det varje dag. Idag som både rekryterings- och employerbrandingbolag och i fortsatt kamp mot de stora rekryteringsdrakarna där ute…

odd Family

”Oddwork är magin som skapas när ett team är totalt övertygade om att det faktiskt går att uppfylla drömmar - det är jag galet stolt att få vara en del av.”

Karin Hanberger, Copywriter

Som Nalle Puh säger: "När du vandrar runt en dunge lärkträd för att spåra någonting, se då till att det inte är dina egna fotspår du följer efter."

Mondésir Mondélus, Digital Specialist

"Få saker i livet är orange. Så när jag väl möttes av Oddworkfamiljens varma famn visste jag; det här är något alldeles extra att få vara en del av.”

Niklas Busck, Account Manager

"ODD handlar mycket om att våga drömma, gå mot strömmen och göra sin egen grej. Det är ett modigt förhållningssätt som präglar hela verksamheten och mina fantastiska kollegor. Det är grymt häftigt att få kalla denna drömfabrik för mitt jobb!"

Amanda Hultman, Talent Manager Assistant

"I did it my way, the odd way. Varför vara som alla andra när du kan vara som Oddwork?"

Martin Billestedt, Account Manager

”It is not the years in your life, but the life in your years that count.”

Khosro Panah, Talent Manager

"Oddwork är inspirerande, rakt av! Det är kompetens och professionalism med värme och otroligt härliga människor!

Johan Vildhede, Account Manager

”Det finns inget som är så smittsamt som entusiasm, med undantag för brist på entusiasm.”

Jolanda Toivola, Team Lead Copywriter

”Min relation till Oddwork är som en klyschigt romantisk rulle – det var kärlek vid första ögonkastet och nu ska vi leva lyckliga tillsammans i resten av våra dar.”

Caroline Jansson, Talent Relationship Manager

”Odd är något som inte är delbart med två. Oddwork är verkligen ”one of a kind”. Det är bara fantasin som sätter gränserna för det här företaget och det är grymt att få vara en del av det!"

Johan Bäckström, Account Manager

odd Sociala Medier

Vad är det som får våra grundares tårkanaler att öppnas, vad är Oddworks vision & syfte och hur mycket plats tar 80 000 pizzakartonger?🤗🧡🎶 Koppla ur vardagen, koppla in hörlurarna🎧och häng med in i podden Mitt Ledarskap för att ta del av Per Falk och Char...

Lucia och i vanlig ordning bjuder Oddworks grundare på (skön)sång i gryningen till doften av nygräddade lussebullar! ✨💫🕯

Wow 😍 Vi tilldelades priset Årets Kommunikatör under MiG Awards 2018! ✏️📸🔊💬 Vi vill rikta ett stort tack till mig_se (Marknadsföreningen i Göteborg) för såväl pris som inspirerande frukostseminarium – vi ser fram emot att förvalta förtroendet även i fram...

Vi är glada, häpna och ärade! veckansaffarer utnämnde nyligen 728 av Sveriges 430 000 aktiebolag till Superföretag 2018. Samtidigt utsåg dagensindustri årets Gaseller. Vi har nu fått beskedet att Oddwork tilldelats båda utmärkelser! 🦄🏆😊 En månad har spr...

Vår önskelista växer! Vi växer! Är du människovännen som inget annat vill än förverkliga drömmar? Yes! Vårt färgsprakande rekryteringsteam söker två nya vänner, en Talent Manager och en Talent Relationship Manager. Är det kanske dig vi får hänga med 2019?...

Join the Oddwork family

Söker vi dig och du oss?

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök nu

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Stäng
Stäng